Ruya-d

Rüyada dondurma görmek

Rüyada dondurma görmek , küslüklerin biteceğine , yeni arkadaşlıklara , yeni anlaşmalara , hayırlı işlere girişmeye , eski dostların aleyhte hareket etmesine delalettir.

Rüyada dondurma yemek , akrabalar arasında yaşanan tatsız olayların son bulacağına , yanlış anlaşılmanın sebebinin ortaya çıkmasına delalettir.

Rüyada dondurma yiyen birini görmek , size iftira atan bir kişinin aynı konuda sıkıntıya düşüp büyük zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada birisine dondurma yedirmek , kendi suçlarınızı başkalarının üzerine yıkıp kurtulacağınıza delalettir. 

Rüyada dondurma istemek , bir arkadaşınızın evliliğine vesile olacağınıza , değersiz bir malı olduğundan kıymetli göstererek kolayca elinizden çıkaracağınıza işarettir.

Rüyada dondurma almak , sorumluluğu üzerinize almaya ancak riskleri başkalarının üzerine devretmeye delalettir.

Rüyada dondurma yapmak , istemeden akrabalarınızdan bir kimseyi kıracağınıza , uzun zamandır çalıştığınız bir insan yerine yeni bir kişi ile iş ilişkisine gireceğinize delalettir.

Rüyada dondurmanın erimesi , sevmediğiniz kişilerle aynı ortamda iş yapacağınıza , elinize bu işten  toplu  para geçeceğine , eski dostların düşmanlık etmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada meyveli dondurma görmek , yaşamış olduğunuz gerginliklerin son bulacağına ve her şeyin eskisinden daha iyi olacağına , önünüze çıkan engellerin sizi daha da hırslandırarak başarınızın önünü açacağına işarettir.

Rüyada farklı besinlerden dondurma yapmak ve yemek , ailenizde mutlu bir olay yaşanacağına , aileye düşmanlık eden bir kimsenin vefatına , aldığınız önlemler ile ortaya çıkaracağınız hile ve oyunlara delalettir.