Rüya_A_Harfi

Rüyada akvaryum görmek

Rüyada akvaryum görmek para ile alakalı sıkıntıların biteceğine , malvarlığını arttırmaya , huzura delalet eder.

Rüyada akvaryumun içinde balık görmek hayırlı bir iş için yola çıkılacağına ve bu seyahat için maddi konuda aile büyüklerinden yardım alınacağına , çevrenizin genişlemesine  , iş vereceğiniz insanların çokluğuna delalettir.

Rüyada akvaryuma su doldurmak biriktirmiş olduğunuz paraları ileride sağlığınızla alakalı bir konuda kullanacağınıza yahut paranıza para katacağınıza delalet eder.

Akvaryumun içinde olduğunu görmek ,  sizin arkanızdan konuşan kişilerin kısa zamanda sizden bir konuda yardım isteyeceklerine , sizi küçümseyen bir kimseye borç verecek zenginliğe ulaşacağınıza işarettir.

Rüyada akvaryum satın almak elinize hayırlı yerden bir belge veya bir paketin geçeceğine ve bu gelecek olan eşyanın ailenizde ki sorunları çözeceğine delalettir.

Rüyada akvaryum satmak durumu kötü olan bir kimseye yardım yapacağınıza ve yardım yaptığınız kişinin sizin hakkınızda iyi konuşacağına işarettir

Rüyada küçük akvaryum görmek aile içinde yaşanacak küçük sorunlara işarettir , bu sorunları aile dışından bir kişinin sayesinden bitireceğinize yorulur.

Küçük akvaryum görmek bazı tabirlerde sıkıntıların sebep olacağı hayırlı gelşmelere ve sıkıntılardan önemli dersler çıkarmaya delalettir.

Büyük akvaryum partnerinizle veya aile büyüklerinizle yaşadığınız sorunların kısa zamanda geçeceğine ve aile bağlarının daha da kuvvetleneceğine işarettir.

Akvaryumun kırılması , patlaması sevmediğiniz , hoşlanmadığınız kişilerle aynı ortamda bir iş sebebiyle bulunacağınıza , kendinizi rakiplerinize güçlü göstereceğiniz frsatlar yakalayacağınıza yorumlanır.

Akvaryumun içinde birçok cins balık olduğunu görmek etrafınızda ki insanlarla yaşadığınız sorunları , kendinizi geliştirerek çözeceğinize yahut faydalı bir  seyahate çıkmaya , nüfuzun ve gücün artmasına işarettir.