Rüya_A_Harfi

Rüyada ay görmek

Rüyada ay görmek , iffetli bir hayat arkadaşına , mutlu bir evliliğe , aklınızı başınıza getirecek bir kimseye , ortaklaşa kazanılacak paraya delalettir.

Rüyada ay ne kadar net ve parlak gözükürse , gören kişinin ilişkisi o derece mutlu ve sıkıntısız olur. Rüyada görülen ay , sadık bir sevgiliye delalet eder.

Rüyada ay ışığı , ilişkinizdeki aşkın ve sadakatin gücünü yansıtır.

Rüyada ay tutulması görmek , uzak kalacağınız bir kimsenin kıymetini anlayacağınıza , fayda görmediğinizi düşündüğünüz bir kimsenin değerini fark edeceğinize delalettir.

Rüyada ayın patlaması , yersiz endişeleriniz nedeni ile eşiniz yada yakın çevrenizi kendinizden soğuttuğunuza delalet eder.

Rüyada gündüz ay görmek yada ay ve güneşi aynı anda görmek , geçmişte yaşadığınız bir aşkın tekrar alevleneceğine , unuttuğunuz bir kimsenin geri döneceğine ,  bu nedenle ilişkinizde sorunlar yaşayabileceğinize delalettir.

Rüyada ayın  ikiye ayrıldığını görmek , işlerini büyütmeye , kazancın artmasına , haneden ayrılıp yeni bir ev kurmaya delalet eder. Rüyada ayın birleşmesi , ortak olacağınız bir işe , mutlu bir evliliğe işarettir.

Rüyada ay a gitmek , size güvenerek büyük bir sorumluluk verecek bir dostun ve güvenini boşa çıkarmayacağınıza delalettir

Rüyada farklı renklerde görülen ay , verdiğiniz bir sözü tutabilmek için büyük sabır ve gayret göstermeniz gerekeceğine , bir süre uykusuz kalabileceğinize delalet eder. 

Rüyada ayın yerde olduğunu görmek , bir dostunuz ile birlikte fiziksel olarak göstereceğiniz gayret ile elde edeceğiniz kazanca , ayın gökyüzünden kayıp gittiğini görmek , bir yakınınız ile birlikte ürettiğiniz bir fikir sayesinde zorluk çekmeden kazanç elde etmeye delalettir.