Rüya_A_Harfi

Rüyada Azrail görmek

Rüyada Azrail görmek , kararlarınıza karışan  yada ortak hareket etmek zorunda olduğunuz bir kimseye delalettir.

Rüyada Azrail görüp korkmayan , dünyada mal ve mülk ve başarıya kavuşur . Azraili görüp korkan kimse az ile kanaat etmeye devam eder.

Rüyada Azrail den kaçmak , hatasının farkına varıp telafi etmeye çalışmaya delalettir. 

Rüyada Azraili beklemek , cesaret ve kararlılık gösterdiğimiz takdirde başarılı olacağınız bir işe , vazgeçmediğiniz takdirde kendinizi kabul ettireceğiniz bir kimseye delalettir.

Rüyada Azrilin ölüm haberi getirmesi , endişelendiğiniz konularda tedbiri elden bırakmamanız gerektiğine , bazı şüphelerinizin dikkat etmezseniz gerçek olabileceğine delalettir.

Rüyada Azrail i öldürmek , düşmana galip gelmeye , ortağını saf dışı bırakıp tek başına işlerin başına geçmeye delalettir. 

Rüyada Azraili (A.S.) can alırken görmek , birlikte iş yaptığınız bir kimsenin sizden daha ön planda olup daha fazla ilgi göreceğine delalettir.

Rüyada Azrail (A.S.) ile konuşmak , düşmanı ile uzlaşmaya , çıkar sağlamak için hoşlanmadığınız kimseler ile görüşmeye delalettir. Kimi tabirlere göre Azrail ile konuşmak iş ile ilgili yapacağınız önemli görüşme ve toplantılara delalet eder.

Rüyada kendini Azrail olarak görmek , birlikte olduğunuz bir kimsenin yada ailenizdeki kişilerin hayatlarına fazla müdahale ettiğinize , bu nedenle bu kişilerin sizden giderek soğuyabileceklerine işarettir.

Rüyada Azraili gülerken görmek , hilekar bir ortağın oyununun bozulmasına , arkanızdan iş çeviren bir kimsenin kurduğu tuzağa kendi düşerek yolunuzdan çekileceğine delalettir.

Rüyada Azrail i öpmek , sağlık sıkıntıları nedeni ile uzaklaşacağınız bir kimseye yada bir işe delalet eder. Azrailin elini öpmek , büyük servet yada mirası elde etmek için kısa bir seyahate çıkmaya delalettir.

Rüyada Azrail e selam vermek , sevdiğinizin kişinin hoşuna gidecek davranışlar sergileyerek onu mutlu edeceğinize delalettir. Bazı tabirle göre Azrail e selam vermek , düşmanın zaafını öğrenmek olarak ta tabir edilir.

Rüyada Azraili insan suretinde görmek , zorlu bir işte sizin önünüzü açmak için siz fark etmeden fedakarlık gösteren bir dosta delalettir.