Rüya_B_harfi

Rüyada banka görmek

Rüyada banka görmek , zengin olmaya , varlık ve bolluk içerisinde yaşamaya delalettir.

Rüyada bankada görülen para , görüldüğü gibi miktarı ile sahip olunacak para ve değerli eşyalara delalet eder. Rüyada banka gören kimse , ömrünün kalan kısmında maddi açıdan sıkıntı görmeyecek kadar mal ve paraya sahip olur.

Rüyada bankaya para yatırmak , başarılı bir işin ardından duyulacak övgüye , yaptığınız yatırımın kazancını elde etmeye , riske attığınız bir parayı misli ile geri almaya delalettir.

Rüyada bankadan para çekmek , kuracağınız yada devralacağınız bir işi kısa bir süre sonra karlı bir şekilde devretmeye delalettir. Para çekmek bazen de yaptığınız yardımı haketmeyen bir insandan desteğinizi çekeceğinize delalet eder.

Rüyada banka soymak , faiz elde etmeye , bankanın soyulduğunu görmek , sizden aldığı bir borcu haram para ile geri ödeyecek kimseye delalettir.

Rüyada bankacı olmak , bankada çalışmak  , bazı tabirlerde bankada yahut para ile ilgili bir işte çalışmaya , bazı tabirlerde ise tefeci , faizci bir kimse ile ortak iş yapmaya delalettir.

Rüyada banka müdürü yahut çalışanı görmek , haramı helal gösterecek kimseye , yanlışı doğru sayıp sizi yoldan çıkarmaya çalışacak bir kişiye delalettir. Rüyada görülen banka çalışanları kimi tabirlerde suçu öven , dedikodu yapan kimselere işarettir .