Rüya_B_harfi

Rüyada buzdolabı görmek

Rüyada buzdolabı görmek beklentilerinizin iyi sonuçlanacağına işarettir.

Rüyada buzdolabını temizlemek,  temizliğe, hayatın düzene girmesine , adağınızın gerçekleşmesine delalettir.

Rüyada buzdolabı satın aldığınızı görmek hayırlı bir yolculuğa , buzdolabı sattığınızı görmek dini inancınızın artacağına , manevi huzura işarettir.

Rüyada eski buzdolabı görmek iyiliklerle karşılaşacağınıza , yaptığınız teklife müspet bir cevap alacağınıza , yeni buzdolabı görmek büyük bir yükselişe geçeceğinize , yaptığınız yatırımların istediğiniz şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada buzdolabını ağzına kadar dolu görmek sevinçli bir haberle yahut bir olayla karşılaşacağınıza , alacağınız haber yada bilgi ile rızkınızı arttıracak girişimlerde bulunacağınıza delalettir.

Rüyada buzdolabının bozulduğunu görmek  , yakın çevrenizden fayda etmeyen nasihatler alacağınıza delalettir. Buzdolabını tamir ettiğinizi veya tamir edildiğini görmek aile içinde sorunların ortadan kalkacağına , maddi nedenlerle ortaya çıkan kırgınlık ve anlaşmazlıkların sonlanacağına işarettir.

Rüyada buzdolabını taşıdığınızı görmek , sıkıntılarınızdan kurtulmaya , sağlığınızın iyileşmesine , gücünüzün ve paranızın eskisinden çok daha fazla olacağına delalettir.

Rüyada birden fazla buzdolabı görmek , hayırlı bir yerden toplu bir para geleceğine işarettir.