Rüya_B_harfi

Rüyada bülbül görmek

Rüyada bülbül görmek , güzel söze , iltifata , sizin yerinize karar verecek bir kimseye delalettir.

Rüyada bülbül gören kimse övgü dolu sözler işitir ve takdir görür. Bülbül görmek , ilgi duyduğu yada birlikte olduğu insandan gururunu okşayacak sözler işitmeye delalet eder.

Rüyada ölü bülbül görmek , dedikoducu bir dosta, bülbül öldürmek , yaptığınız bir dedikodu ile sevdiğiniz bir kişiye istemeden zarar vereceğinize delalettir.

Rüyada kulağa hoş gelen , güzel ve melodik bülbül sesi duymak , size yol gösteren , sizin kararlarınıza etki eden kişinin sizi doğru yönlendireceğine delalettir.

Rüyada konuşan bülbül görmek , aşkını itiraf etmeye , bülbül ile konuşmak , karşılıklı olarak beslenen sevgiye delalettir.

Rüyada bülbülü avucunun içerisinde tutmak , sizin için kolay olmayan bir açıklamayı başkasına yaptıracağınıza yada ilgi duyduğunuz bir kimseye ulaşmak için bir arkadaşınız ile haber yollayacağınıza delalettir.

Rüyada bülbül yuvası görmek , aile içerisinde hakim olacak huzur ve mutluluğa delalettir. Kafeste görülen bülbül, size gelen kötü bir söze karşı gerçeği ispat ederek , bu sözü söyleyen kişiyi utandıracağınıza delalettir.null

Rüyada bülbül yakalamak yada avlamak , yaptığınız konuşma ve güzel sözlerle rakibinizi hile ile alt edeceğinize , düşmanınızın güvenini kazanarak onun zayıf noktalarını öğreneceğinize delalettir.

Rüyada bülbül yavrusu gören kişi , ailesinden ve büyüklerinden hayır duası alır. 

Rüyada bülbül yumurtası görmek , hakkınızda duyduğunuz bir sözü yanlış anlayacağınıza ve haksız yere kalp kırabileceğinize delalettir.