Ruya-z

RÜYADA ZİFT GÖRMEK

Rüyada zift görmek , şansa , mala , mülke ve berekete delalettir.

Rüyada zifte basmak , ayağının zifte yapıştığını görmek , kazançlı bir işe yerleşmeye , arkanızda güvenilir ve güçlü bir kişinin olmasına delalettir.

Rüyada zifte bulanmak , arka arkaya gelecek tekliflere delalettir. Tüm vücudunuzun ziftle kaplanması sağlığın , hastalıktan kurtulmanın habercisidir. Eline zift bulaşması tutumlu olup para biriktirmeye delalettir. Yüze bulaşan zift insanları etkileyip akılda kalacağınıza delalet eder.

Rüyada yolda görülen zift , çıkacağınız bir yolda karşılaşacağınız birden çok fırsata delalettir.

Rüyada zift yemek , başarınızın tadını çıkaracağınıza , yaşam koşullarınızın yükseleceğine delalettir. Başka bir kimse zift yer ise , o kişinin refah seviyesi gözle görülür şekilde yükselir. 

Rüyada zift kusan her kimse , ilişkisinden sıkılıp yeni bir ilişkiye başlar, çalışan kişi zift kusar ise iş değiştirir.

Rüyada elbiseye bulaşan zift , terfi almaya , edineceğiniz bir geliri bir mülke yatırmaya delalettir. Eşyaya bulaşan zift yuva kurmaya , kurduğunuz ev yada giriştiğiniz iş sırasında birçok kişiden destek göreceğinize delalettir. 

Rüyada zift dökmek , zift döküldüğünü görmek , yaşadığınız çevrede ortaya çıkacak bir sorundan kendinize fırsat yaratıp iş yapacağınıza delalettir. 

Kamyonla zift taşımak ev , arsa yada tarla satın almaya , kamyon , el arabası yada kova gibi bir nesnenin içerisinde görülen zift , faiz geliri elde ederek bir kısmını hayır olarak dağıtmaya delalettir.

Rüyada görülen zift ne kadar sıcak ise , bereket ve bolluk o derecede çok hissedilir şekilde artar. Zift kaynatmak , kaynayan zift görmek , hayırlı yollardan gelecek helal ve bol kazanca delalettir.