Ruya-z

RÜYADA ZİNCİR GÖRMEK

Rüyada zincir görmek , çevresel baskılara , aile içindeki sınırlamalara ve işyerindeki sıkıntılara delalettir. 

Rüyada zincirlendiğini , zincire vurulduğunu görmek , gördüğünüz baskılara kulak asmayıp kendi bildiğiniz yolda ilerleyeceğinize ve rahata ereceğinize delalettir. 

Rüyada zincirlendiğini ve hiç hareket edemediğini görmek , çalıştığınız işteki yanlışları görüp düzelteceğinize , zincirlendiğini ancak rahatça hareket edebildiğini görmek , sizin yaptığınız yanlışların başkaları tarafından farkedilip yüzünüze vurulacağına delalettir. 

Rüyada evin yada bulunduğunuz ortamın bir yerinde zincir görmek , sizi baskı altına almak isteyen bir insan olduğuna ancak ona fırsat vermeyeceğinize delalettir.

Rüyada gördüğünüz zincir paslı ise , işinizle ilgili karşınıza çıkan sorunlu insanların birer birer önünüzden çekileceğine delalettir.

Rüyada süs eşyası yada takı olarak zincir görmek , maddi durumu iyi olan bir eş bulup yuva kurmaya delalettir. 

Rüyada birisini zincire vurduğunuzu görmek , işyerinde sıkıntı yaşayacağınıza ve kendinize hakim olamayıp haklı haldeyken haksız duruma düşeceğinize delalettir. 

Rüyada zincirlerinden kurtulduğunu görmek , yeni gireceğiniz bir ortamda geçmişinizle alakalı bir sıkıntının önünüze çıkacağına işarettir. 

Rüyada zincire bağlı bir hayvan görmek , eğer zincire siz hakim iseniz , sadakatli bir yardımcıya , zincir bir yere bağlı yada başkasının elinde ise yakın çevrenizde dost gözüken bir düşmana delalettir.