Ruya-z

RÜYADA ZÜRAFA GÖRMEK

Rüyada zürafa görmek yüksek hedeflerin gerçekleşeceğine , önemli bir göreve atanmaya, beklentinin gerçekleşmesine işarettir.


Rüyada zürafanın uyuduğunu görmek , iş hayatında rütbenizin artacağına , mevki ve saygınlığınızın artmasına delalettir.


Rüyada zürafanın sizinle konuşması , kendinize koyduğunuz büyük bir hedefi gerçekleştireceğinize ancak bu uğurda bazı hoş olmayan durumlar ile karşılaşacağınıza , sıkıntıların ardından gelecek büyük başarılara delalettir.


Rüyada zürafanın ağaçtan birşey yediğini görmek , bir kişi yahut araç sayesinde hedeflerinizi daha kolay ve daha kısa sürede gerçekleştireceğinize yorumlanır.


Rüyada zürafa yavrusu görmek , çocuklarınızın hayatlarında güzellikler , başarılar olacağına , yaşça küçük bir kimsenin başarısında pay sahibi olacağınıza işarettir.

Rüyada zürafanın yaralandığını görmek ,  geç gelecek yardıma delalettir.


Rüyada zürafa beslediğinizi görmek , önemli ve şöhretli kimseler ile tanışmaya , bu kişilerden destek görmeye , önemli kimselerin bulunduğu bir ortamda konuşma yapmaya delalettir.


Rüyada zürafanın hayvanlarla kavga ettiğini görmek , önemli bir buluş yahut fikriniz sayesinde itibarlı ve saygın kimselerin dikkatini çekeceğinize , sevindirici teklifler almaya , birkaç yerden gelecek onur verici davetlere delalettir.