Ruya-c

Rüyada çiş görmek

Rüyada çiş görmek , erkek çocuğuna , alim bir yol arkadaşına , ikram ve hediyeye delalettir.

Rüyada odanın ortasında görülen çiş , size çamur atmaya çalışırken lehinize bir işe vesile olacak düşmana delalettir. Bir kaba yada bardağa işemek eski bir eşyayı değerlendirmeye , eski bir eşya yada fikir sayesinde masraftan kurtulmaya delalettir.

Rüyada çiş yaptığını görmek , küçük bir hediye almaya , ama hediyeyi veren kişi nedeni ile çok fazla mutlu olacağınıza delalettir. Rüyada çiş yaptığını gören kişi , kimi tabirlere göre bir işe , çalışmaya , yada sınava erkenden hazırlanmaya başlayıp , rakiplerinden daha başarılı sonuçlar elde ede Rüyada çiş yapan birini görmek , sizden hediye yada güzel sözler bekleyen bir kimseye delalettir.

Rüyada çiş yapan bebek görmek , mutlu bir yuva kurmaya , yada mutlu bir yuva kuracak kişiye sebep olmaya delalettir.

Rüyada çiş yapan bir köpek , kedi yada hayvan görmek , zina yapan bir kimse ile ahbap olup onun çevresindeki kişilerden etkilenmeye delalettir. Hayvanın çişini yapması haram ve zinadan keyif duymaya delalettir.

Rüyada çişini yapamadığını , sıkıştığını , zorlandığını görmek , kimseye güvenmediğiniz , bir türlü emanet edemediğiniz bir eşyayı emanet edecek bir kişi bulacağınıza delalettir. Rüyada çiş yapmakta zorluk çekmek  yada yapamadığını görmek bazı tabirlere göre , katılacağınız bir görüşmeye geç kalacağınıza ve bu nedenle maddi zarara uğrayacağınıza delalettir.

Çişini yapamayan , yaparken çok zorlanan bir kimseyi görmek , yaptıklarından utanıp bunu sizinle paylaşacak bir erkek çocuğuna delalet eder.

Rüyada çişini tutmak , zaman kazanmaya , size yardımcı olacak yada sırrınızı paylaşabileceğiniz bir kimseyle tanışmaya delalettir.

Rüyada çiş içmek , devlet ile iş yapmaya , resmi bir yerden gelecek haber ile harekete geçmeye , zorunlu bir görevin süresinin geçmesine delalettir.
 null

Rüyada birini çişe tutmak , çiş yaptırmak , misafirinize sunduğunuz ikram ve hürmetin çok fazla olacağına , bu nedenle misafirinizi memnun edip onun desteğin kazanmayı başaracağınıza delalettir.

Rüyada çiş koklamak , kokusu ne şekilde olursa olsun , size doğru yolu gösterecek alim bir kimseye delalettir.Rüyada çiş koklayan kimsenin aklına bir anda parlak bir fikir gelir.

Rüyada üzerine , kıyafetlerine çiş bulaşması , kazandığınız bir başarıyı çekemeyerek küçümsemeye çalışacak insanlar olacağına delalettir. Rüyada altına çiş yapmak , marifetlerinizi kullanacağınız bir işte aksilik sonucu hata yapacağınıza ancak telafi etmek için bir şans daha bulacağınıza delalettir. Çişini altına yaptığını görmek , bazen de yapmaktan zevk duyduğunuz bir uğraşınızı , iş haline getirip , tahmin edemeyeceğiniz kadar kazanç sağlamaya delalettir.