Ruya-c

Rüyada çit görmek

Rüyada çit görmek , çevrenizdeki kişilerle olan ilişkilere , kaybetmekten korktuğunuz bir kişi yahut eşyaya ilelebet sahip olacağınıza işarettir.

Rüyada çitten atlamak ,  eşiniz ile veya sevginiz ile yapacağınız bir konuşmanın iyi sonuçlanacağına , hiçbir sorunun kalmayacağına , şüpheden kurtulmaya , anlaşmazlıkların ortadan kalkmasına işarettir.  

Rüyada tel çit görmek , arkadaşlarınızla yaşamış olduğunuz sorunları aşacağınıza , gönülden bağlanacağınız yeni arkadaşlıklar kuracağınıza delalet eder. 

Rüyada beyaz çit görmek sevmediğiniz , iyi anlaşamadığınız kişilerin size bir konuda yardımlarının dokunacağına işarettir.

Rüyada demir çit görmek , sahip olduğunuz malların artmasına , devlet malına emanetçilik yapmaya , bereketli bir topraktan pay almaya delalettir.null

Rüyada evinizin çevresini çit ile çevirdiğinizi görmek , yeni bir mülk almaya , ailenin büyümesine , adayların ve taliplerin çoğalmasına işarettir.


Rüyada kırık çit görmek , veya çiti kırdığınızı görmek , özelinize girmesine müsade edeceğiniz bir insanla tanışmaya ,   hayatınızı olumlu yönde etkileyecek kaba bir kimse ile tanışmaya işarettir.


Rüyada çitleri boyamak , hayatınıza renk katacak kişilerle tanışacağınıza ve bu kişilerin yaşamınızı güzelleştireceğine , sözlerinize ve kurallarınıza bağlı kalacak sadık kimselere işarettir.


Rüyada tahtadan veya demirden çit yaptığınızı yahut tamir ettiğinizi görüyorsanız aile içinden küçük yaştaki erkek çocuklarıyla ilgili güzel haberler alacağınıza , sırlarınızı paylaşabileceğiniz bir kimse ile tanışmaya , uzun zamandır inateden bir kişinin inadını kıracağınıza işarettir.