Ruya-d

Rüyada davul görmek

Rüyada davul görmek , önünüzdeki engellerin kalkacağına ve göstereceğiniz başarılara işarettir.

Rüyada davul sesi duymak , gösterdiğiniz başarılar sayesinde yükseleceğinize , isminizin uzak memleketlerde dahi duyulmasına , nam salmaya delalettir.

Rüyada davulun ses çıkarmadığını görmek , başarılarınız sayesinde maddi durumunuzun daha iyi olacağına , kazancınızıkimse ile paylaşmadan tek başınıza kullanacağınıza , ısrarlara rağmen bir sırrı korumayı başaracağınıza yorumlanır.

Rüyada davulun çok fazla ses çıkardığını görmek , arkadaşlarınızla aranızdaki sorunların son bulacağına , kendini büyük göstermeye çalışan bir kişinin düşeceği zor duruma sebep olacağınıza delalettir.

Rüyada davul çalmak , yeni bir iş kuracağınıza , yeni bir işe başlayacağınıza yahut yeni bir birlikteliği dostlarınıza duyuracağınıza delalettir.

Rüyada davul çalan birini görmek , aile büyüklerinizin size devrettiği bir işte başarı göstereceğinize ve bu işin sürekliliğinin olacağına delalettir.

Rüyada davul zurnalı düğün görmek , işinizdeki başarılarınız sayesinde ailenizden ve yakın çevrenizden takdir göreceğinize işarettir.

Rüyada davul satın almak , yaşamınızdaki zorluk ve engelleri yakın bir arkadaşınız sayesinde hayatınızdan atacağınıza delalettir.

Rüyada davul satmak , endişe duyduğunuz konuları ve aklınızdaki soruları kısa zamanda sıraylaçözeceğinize , aklınızı kullanarak rakibinizi oyalamaya delalettir.

Rüyada davulun patlaması , elinize geçecek bir miktar parayı ihtiyacınız olan bir konuda kullanacağınıza , söylediğiniz yalanı farkedecek ancak susacak kimselere işarettir.