Ruya-d

Rüyada duvar görmek

Rüyada duvar görmek , güç kuvvet edinmeye , imanın güçlenmesine , kendinden emin olmaya delalet eder .

Rüyada yüksek duvar görmek , kolayca ulaşabileceğiniz kazançlara , önyargılarınız nedeni ile uzak kaldığınıza , cesaret edemediğiniz için size meyilli bir kimseyi kazanamadığınıza delalettir.

Rüyada duvardan inmek , atlamak yada düşmek , aklınızda kalan bir iş yada kimse için geri dönerek , yaşadığınız hasrete son vermeye , mutlu olmaya delalettir.

Rüyada duvara çıkmak , duvara tırmanmak , herkes aksini düşündüğü halde kendi doğrularınızın peşinden gitmeye , evvelki başarılarınız nedeni ile insanların sizi eleştirmekten korktuklarına ve bu nedenle tüm kararlarınıza saygı duyacaklarına delalettir.

Rüyada duvar boyamak , hilekar bir rakibe karşı oyun hazırlamaya , sizi yanıltmaya çalışan bir kimseye inanmış gözükerek sonrasında onu sükutu hayale uğratacağınıza delalettir.

Rüyada duvar yıkmak , başarısını kıskandığınız bir kimsenin bunu sürdüremeyeceğine ve yapığı hatalar nedeni ile elindekileri kaybedeceğine delalettir. Duvar yıkmak bazı tabirlerde miras yada hazineye delalettir.  Yıkık duvar görmek , eski bir dostun düşeceği sıkıntıya yada değerini yitirmiş bir devlet adamına işaret eder.

Rüyada duvardaki çatlak , dini ve manevi değerlere daha çok önem vermeniz gerektiğine , aşka tutulmaya , kendini bir davaya adamaya delalettir. Duvardaki çatlaktan sızan yada damlayan su , emeğinizin ve ısrarınızın karşılığını almaya , insanlardan çıkar sağlamaya , duvardaki çatlaktan sızan yada damlayan kan , emek vererek zaman harcayarak geldiğiniz bir sürecin sonunda iki insan arasında seçim yapmak zorunda kalacağınıza delalettir.

Rüyada duvarın üzerine oturmak , güçlü bir aileye sahip olmaya , güçlü bir aile kurmaya yada böyle bir aileye katılmaya delalettir.

Rüyada duvar yıkamak , yanlış bir fikri savunduğunuza ancak bunun farkında olmadığınıza delalettir.null

 Rüyada duvar tamir etmek , sıvamak yada duvar örmek , helal kazanç elde etmeye, inancı kuvvetli bir eş yada yoldaşa delalettir. Duvar örmek , kimseye ihtiyaç duymadan kendi kendine yetmeye de işaret eder.

Rüyada etrafını duvarla çevirili olarak görmek , size ilgi duyan bir kimsenin farkına varamadığınıza , yetenekleriniz ile uyumlu olduğu halde cesaret edemediğiniz için girişmediğiniz bir işe delalettir.

Rüyada duvara çarpmak , ufkunuzu açacak bir nasihat almaya , başınıza gelen kötü bir olay sayesinde daha büyük bir beladan kurtulacağınıza delalettir.

Rüyada duvara bir şeyler kazımak , yazı yazmak yada duvarı oymak , yaptığınız bir işi gururla insanlara duyuracağınıza , önemli bir toplantı , davet yada düğüne hazırlık yapmaya delalettir.