Ruya-d

Rüyada düğme görmek

Rüyada düğme görmek , aşk hayatınızda yenilikler olacağına delalettir. Bekar kimse için ise yeni bir birlikteliğe yorumlanır.

Rüyada düğme dikmek , yanınızda olan kişileri son zamanlarda kırmış olabileceğinize ve o kişileri üzmek yerine onlara değer vermeniz gerektiğine işarettir.

Rüyada düğme almak , ailevi konularda olumsuz düşünmemeniz gerektiğine , herşeyin yolunda gideceğine , önerilerinizin ciddiye alınacağına delalettir.

Rüyada düğme koparmak , partnerinizin size değer verdiğine ve sizi sevdiğine , hırsınızın ve inadınızın saygı ile karşılanacağına delalettir.

Rüyada düğmenin kırıldığını görmek , hayatınızda sorunların çoğaldığına ve bunları kafanıza çok taktığınıza işarettir , olumsuz düşüncelerden kurtulmanız arınmanız gerektiğine delalettir.

Rüyada düğme yemek , yutmak , bir kişiye karşı duygusal hisler beslediğinize ve bir adım atmanızın size yarar sağlayacağına delalettir.

Rüyada düğmeyi söktüğünüzü görmek , sevmediğiniz kişilerle yaşadığınız problemler nedeni ile sevdiğiniz kişilerin kalbini kırdığınıza delalettir.null

Rüyada düğme iliklemek , şanslı ve bereketli zamanlarda olduğunuza , bunu iş ve parasal konuda iyi değerlendirmeniz gerektiğine işarettir.

Rüyada birçok düğme görmek , yaşadığınız fikir ayrılıklarının bazı sorunlar yaratabileceğine , fakat kısa süre içinde sorunları ortadan kaldıracağınıza , ilgi gördüğünüz insanlar arasından seçim yapmakta zorlanacağınıza işarettir.

Rüyada rengarenk düğmeler görmek, manevi düşüncelerden uzaklaşmaya , maddiyata önem vererek büyük bir yükselişe geçeceğinize yorumlanır