Ruya-e

Rüyada ekmek fırını görmek

Rüyada ekmek fırını görmek , ailece girişilecek bir işe , kendi işini kendi görmeye , nimette bolluk ve sürekli kazanca delalettir.

Rüyada ekmek fırını görmek bolluk ve berekettir. Ekmek fırını  görmek , ne şekilde olursa olsun malının çoğalmasına , kazancın artmasına ve refaha işarettir. 

Rüyada görülen fırın ne kadar temiz , tertipli ve düzenli ise , bolluk ve bereketin kısa zamanda hüküm sürmeye başlayacağına , pis , virane , yıkık yahut kapalı  bir fırın görmek , kazancınızı ve malınızı arttırmak için daha girişken olmanız gerektiğine delalettir.

Rüyada fırın temizlemek , fırın temizlendiğini görmek , daha önce yarım bıraktığınız bir işe önem vererek sonucunda şaşırtıcı derecede başarılı ve kazançlı çıkacağınıza delalettir.

Rüyada fırını yakmak , ailece girişilecek bir işte başarılı olmaya , alınacak güzel bir haber ile ailece çıkacağınız bir seyahate delalettir. Fırına odun , talaş yada başka yakıtlar atmak yaptıklarınızın değerini bilecek  sizi onore edecek kimselere , temelini attığınız bir işin uzun yıllar sonra bile sizin adınızla birlikte anılacağına işarettir.

Rüyada fırında çalışmak , hayır ve yardım faaliyetlerinde bulunacağınıza , bu sayede birçok insanın duasını ve rakiplerinizin takdirlerini toplayacağınıza delalettir. 

Rüyada fırından ekmek aldığını görmek , bir yangından , bir felaketten kıl payı kurtulmaya delalettir.

Rüyada fırının içerisinde canlı bir hayvan görmek , daha önceden uğradığınız haksızlıklar nedeni ile tüm çevrenize karşı acımasız tavırlar sergileyeceğinize , kendi işinizi garantiye almak için kimseye iltimas göstermeyeceğinize delalettir.