Ruya-f

Rüyada fıstık görmek

Rüyada fıstık görmek , vefalı dostlara , yolunuzun açık olmasına ,  genç ve yiğit bir adama , zor ve meşakkatli seçenekler arasından kolay olanı bulmaya delalettir.

Rüyada fıstık yemek , bir yarışmaya katılacağınıza ve yarışı başarı ilesonlandıracağınıza işarettir. Fıstık yemek , genç ve yiğit bir kimseden yakınlık görmeye , destek almaya delalettir.

Rüyada fıstık içi görmek , arkadaşlarınızla birlikte keyifli vakit geçireceğinize , ortak tanıdığınız bir insan sayesinde ayrıcalıklı muamele göreceğinize delalettir.

Rüyada fıstık toplamak , sizinle ilgili hoşlanmadığınız konuların konuşulacağına , vefalı ve sadık dostlarınız sayesinde  bu konuşmaların örtbas edileceğine delalettir.

Rüyada fıstık almak , aileye hayırlı genç bir erkeğinkatılacağına , fıstık satmak ise sözünün eri , yetenekli bir insanın davasına destek olmaya işarettir.

Rüyada fıstık kabuğu görmek, genç bir adamdan yardım görmeye ,  küçük birikimlerin çoğalarak büyük bir ihtiyacı karşılamasına delalettir. Fıstık kabuğu görmek bazı tabirlerdeçok sayıda mücevher ve madeni  paraya işarettir.

Rüyada fıstık ağacı görmek , insanların geleceklerine etki edecek bir güce sahip olmaya , güzel bir iş teklifi almaya delalettir.null

Rüyada fıstık ezmesi görmek , faiz yemeye delalet eder.


Rüyada fıstık sarması görmek , uzun zamandıraradığınız bir eşyanızı bulacağınıza yorumlanır.