Ruya-f

Rüyada fotoğraf görmek

Rüyada fotoğraf çekmek , sırlarla alakalı olan gelişmeler yaşayacağınız şeklinde yorumlanır. 

Rüyada fotoğraf çektiğini görmek yakın bir dostunun sırrını tesadüfen öğreneceğine delalettir. 

Rüyada fotoğraf çekmek , fotoğrafta yer alan kişilerle paylaşılacak bir sırrınız olacağına ancak bu sırrın çok sürmeden açığa çıkacağına delalettir. 

Çektiği fotoğrafta insan yok ise ortaya çıkmasından korktuğunuz bir sırrın , ömür boyu sadece sizde kalacağına delalettir.


Rüyada fotoğraf çekildiğini görmek , fotoğraf çeken kişinin sizinle alakalı dedikodu yaptığına , fotoğrafı çeken kişiyi tanımıyor yada görmüyorsanız ailenizden birisinin hoşunuza gitmeyecek bir alışkanlığınızı öğreneceğine delalettir. null

Rüyada bir fotoğrafa yada fotoğraf albümüne bakmak arkadaşlarınız ile yaşadığınız bir sıkıntı hakkında özeleştiri yapıp hatanızı kabul edeceğinize delalettir. 

Rüyada bakılan fotoğrafta görülen insanlardan yüzü gülenlerin sırlarınızdan haberleri olduğuna , ağlayan yada ifadesi belli olmayan insanların ise hakkınızda dedikodu yaptığına delalettir. 

Rüyada görülen fotoğrafta hayvan var ise , ortaya çıkmasından korktuğunuz bir sırrın sadece güvendiğiniz dostlarınız tarafından farkedilip , başka kimseye yayılmayacağına delalettir. 

Rüyada fotoğraf yakmak , yırtmak fotoğraftaki kişi ile alakalı bir dedikodu duyup önemsemeyeceğinize , fotoğrafta ne olduğu belli değil ise bir yakınınızla alakalı duyacağınız asılsız habere delalettir.