Ruya-v

Rüyada vinç görmek

Rüyada vinç görmek , çözüm üretmeye çıkış yolu bulmaya , insanları kullanmaya delalettir.

Rüyada vinç ile birşeyler kaldırmak , riskleri başka bir kimsenin sırtına yükleyip kendini kurtarmaya , bencil tavırlar sergilemeye ve kendini düşünmeye delalettir.

Rüyada vinç ile kaldırılan şey ne kadar ağır ve büyük ise , atlatacağınız ve kendinizi kurtaracağınız sıkıntı o kadar büyük olacak demektir. Rüyada vinçle kaldıılan şey , altın , gümüş yada değerli eşyalar ise kaldırılan yük nispetince mala delalet eder.

Rüyada vinç ile canlı bir hayvan yada insan kaldırmak , gözden çıkaracağınız mal yada yollarınızı ayıracağınız kötü niyetli bir insana delalettir.

Rüyada vinç kullanmak kimi tabirlerde güç kuvvet kazanmaya , insanları kendine muhtaç etmeye , kimseyi düşünmeden keyfi davranmaya delalettir.

Rüyada kaza geçirmiş , yanmış , devrilmiş vinç görmek , kimseye farkettirmeden gerçekleştirmek istediğiniz bir işi bazı kimselerin farkedeceğine ancak bunun sizi engelleyemeyeceğine delalettir.

Rüyada vinç sahibi olmak karşınıza çıkacak her kötü senaryo için bir planınızın olduğuna , her durumda kendinizi kurtarmayı başaracağınıza delalettir.