Ruya-g

Rüyada gül görmek

Rüyada gül görmek hayır ve iyiliğe işaret eder.

Rüyada görülen güller kırmızı ise ailenizden , gördüğünüz güller sarı ise komşularınızdan , beyaz ise bir akrabanızdan , bunların dışında başka bir renkte görülen güller ise tanımadığınız birinden göreceğiniz iyiliğe işaret eder.

Yürüdüğü yolun, yatağının , evinin güllerle kaplı olduğunu yada gül yağdığını gören kişi , hiç beklemediği bir yerden hayatını kökten değiştirecek olumlu bir teklif alır. 

Rüyasında kendisini gül toplarken görmek , ahret hayatı için doğru işler yaptığına , topladığı güllerin sayısı da çevresinde bu konuda kendisinden yarar gören kişilerin sayısına işarettir.

Rüyada görülen güllerin dikeni ne kadar büyük ise çevrenizde o kadar sevildiğinize , gül yapraklarının sayı ve büyüklüğü ölçüsünce hakkınızda iyilik düşünenlerin sayısına delalettir.

Rüyasında açmamış gül gören kişi , mübarek gün ve gecelerden yeterince istifade edemediği için kendini huzursuz hisseder.

Gül suyu gören kişi , her ne renk görürse görsün , eğer gül suyunun kokusu güzel ise tüm çevresine , kokusu kötü ise sadece küçük bir topluluğa iyilikte bulunur.null

Rüyada birisine gül vermek ise verilen kişinin yaşı ile yorumlanır , gül verilen kişi yaşlı ise ömrünüzün kısa süreceğine , eğer bu kişi genç ise ömrünüzün uzun olacağına işarettir.

Rüyada gül koklamak daha önceden yaptığınız ve sonu kötü sonuçlanan bir olayın bu sefer beklediğiniz gibi olumlu sonuçlanacağına delalettir.

Rüyada gül yada gül reçeli yemek başarılı olacağınız bir konuda ailenizin sizinle gurur duyacağına , çevredeki insanların sizden iyilik ve güzellikle söz edeceğine delalettir.

Rüyasında gül sattığını gören kişi ticarete atılır ancak başarısız olur , bir başkasının gül sattığını gören kişi ise ticarete girer ve başarılı olur.