Ruya-h

Rüyada hazine görmek

Rüyada hazine görmek , ticaretten para kazanmaya , mahsulde bolluğa , aşk hayatında isteklerinin gerçekleşmesine delalettir.

Rüyada görülen hazine , bazen de başarılı olacak ve sizi onurlandıracak bir kardeş yada evlada delalettir.

Rüyada altın , elmas , değerli taş yada takılar halinde görülen hazine , ticarette sözü geçen bir kimse konumuna yükselmeye , aşk hayatını dilediği gibi yaşamaya ve yönlendirmeye delalettir.

Rüyada hazine bulmak yada hazine çıkarmak , aşık olmaya , sözünden ve davranışlarından etkileneceğiniz önemli bir şahsiyet ile tanışmaya , yahut yüksek kazanç sağlayacağınız ticari bir fikir sahibi olmaya delalettir.

Rüyada hazineyi paylaşmak , uyumlu ortaklar ile çalışıp , ayrılık yahut anlaşmazlık yaşamadan birlikte kazanç elde etmeye delalettir.

Rüyada hazine aramak , sizden hoşlanmayan bir kimsenin ilgisini çekmek için yakınlarınızdan yardım isteyeceğinize , ancak bir süre sonra bunu kendi bulduğunuz bir yöntem ile başarabileceğinize işarettir. Hazine aramak , devlet ile iş yapmaya da delalet eder.

Rüyada hazine kazmak , daha önce çok gayret gösterdiğiniz halde muvaffak olamadığınız bir konuda basit bir çözüm bularak başarıya ulaşacağınıza , rakipleriniz ile aranızda olan farkı kapatarak öne çıkacağınıza delalettir.

Rüyada hazine kazan kimseler görmek , sizi taklit edecek yahut sizin adınızı kullanarak kendi işlerini halletmek isteyecek insanlar olacağına delalettir.

Rüyada hazine haritası görmek , hasta için derman bulmaya , fakir için zengin olmaya , çocuk sahibi olamayan bir kimsenin çocuk sahibi olmasına , evde kalan bir kimsenin kısmetinin açılmasına delalettir. Hazine haritası görmek , kimi tabirlerde ticarete atılarak başarılı olmaya yahut çalıştığı işi terk edip kendi hesabına iş yapmaya delalettir.null

Rüyada hazine soymak , define kaçırmak , elinizde bulunanların kıymetini bilmediğinize , sahip çıkmadığınız halde size ait olanların başka kimselerce sahip çıkılacağına delalettir.

Rüyada evde , bahçede yada tarlada hazine görmek , aile ve yakın çevrenizdeki kişiler ile huzur ve mutluluk içerisinde yaşamaya , işyerinde yada okulda hazine görmek , terfi almaya , dikkat çekecek başarılara imza atmaya delalettir.

Rüyada görülen hazine sandığı , refah seviyesi yüksek bir kimse ile evlilik yapmaya delalettir.