Ruya-l

Rüyada leke görmek

Rüyada leke görmek , paraya , saadete , sağlığa delalettir.

Rüyada leke temizlemek , hakkınızda kötü düşünülen konularda temize çıkacağınıza , suçlamalarla hiçbir ilginiz olmadığının ortaya çıkacağına , doğruyu söyleyerek yüseleceğiniz bir meclise delalettir.

Rüyada vücutta leke görmek , uzun zaman sonra elinize beklemediğiniz bir yerden hayırlı bir paranın geçeceğine , yaptığınız bir değişimin birçok kişiyi olumlu yönde etkileyeceğine işarettir.

Rüyada yüzde leke görmek , sıkıntılı olduğunuz durumlara bir çözüm bulacağınıza , uzun zamandır sustuğunuz bir konuda konuşacağınıza , geri planda durduğunuz bir konuda kendinizi geliştirmeye delalettir.

Rüyada kıyafetin üzerinde leke görmek , sıranın size gelmesine ,  sabırla beklenen zamanın gelmesine , yöneticilik teklifi almaya delalettir.

Rüyada lekeyi zorla çıkarmaya çalıştığını görmek , devraldığınız bir makam yada göreve sıkıntı ile başlayarak bir süre sonra kontrolü ele almaya delalettir. 

Rüyada lekenin kolayca çıktığını görmek , yediğinizyiyeceklere dikkat etmeniz gerektiğine , emrinize girecek kişilere dikkat etmeniz gerektiğine delalet eder.