Ruya-m

Rüyada musalla taşı görmek

Rüyada musalla taşı görmek, dünyevi işleri bir kenara koyup uhrevi hayata dair çabalamaya, pişmanlıklarının esiri olmaya ve bunların etkisinde kalmaya yahut itikatini sağlamlaştırmaya çalışmakla delalet eder.

Rüyada musalla taşında yıkanmak, günahlarından kurtulmaya çalışmakla, yeni yol çizmekle veya geçmişine sünger çekmekle delalettir.

Rüyada musalla taşında cenaze görmek, uzun zamandır haber alınmayan yakınla bir araya gelmeye, ona duyulan özlemi dindirmeye yahut çok eski bir arkadaşla rastlaşmaya delalet eder.

Rüyada musalla taşında kendini görmek, yaptığı iyiliklerle hayır duası kazanmaya, kişinin arkasından yapılan hayırlı kelamlara ve dua edilen mümin kişiye delalet eder.

Rüyada musalla taşında yattığını görmek, yapılmak istenen hayırların sahiplerine kavuşmasına, doğru işlerde bulunmaya ve takdir edilmeye delalettir.

Rüyada musalla taşında eski yazı görmek ya da musalla taşında Arapça yazı görmek, kayıp veya çalıntı malın geri dönmesine, duyulan büyük sevince, mutluluk gözyaşına delalet eder.

Rüyada musalla taşı yapmak, mesleğinde veya sanatında örnek gösterilecek mertebeye ulaşmaya, usta olmaya, ehil kişi olarak bilinmeye delalet eder.

Rüyada kırık ya da çatlak musalla taşı görmek, doğru bilinen yanlışa, temelde oluşan eksikliğe, aksaklığa ve bunun sonucunda meydana gelen hataya delalet eder.