Ruya-o

Rüyada oğlak görmek

Rüyada oğlak görmek , zeki ve şanslı bir erkek çocuğuna , var ile yok arasında yapılacak orta noktası olmayan tercihlere delalettir.

Rüyada oğlak gören bir kişi kendisine çok önemli kapıları açacak bir erkek ile yakınlık kurar , oğlak alan kişi hayalinde kurduğu iş için gerekli olan para ve bilgiyi sağlayacak kişi ile anlaşmaya varır.

Rüyada oğlak sürüsü görmek , alacağınız kararların doğru olması için sizi bilgilendirecek iyi niyetli kimselerin , özellikle erkeklerin çok olacağına delalettir. Oğlak sürüsü görmek çok hayırlıdır , sürü halinde oğlak görmek , vereceğiniz hiçbir kararın kötü sonuçlanmamasına , kurduğunuz yanlış dostluklarda dahi zarar görmeden kazançla çıkacağınıza delalettir.

Rüyada oğlak kesmek , gelir getiren bir mülkü elinden çıkarmaya , fikirleri sayesinde size yol gösteren bir erkeğin bir süre sizden uzak kalmasına delalettir.

Rüyada oğlak seven kimse , elindeki son kuruşuna kadar girdiği bir riskten başarılı olarak çıkar . 

Rüyada oğlak eti görmek , oğlak eti yemek  , sürekli geçiştirdiğiniz yada ertelediğiniz bir konuda karar vermeniz için baskı göreceğinize , bu sefer kararınızı erteleyecek bahane bulamayacağınıza delalettir.

Rüyada görülen oğlak eti , yolun sonuna gelindiğine , iyi yada kötü bir tercih yapmanız gerekeceğine delalettir.

Rüyada oğlak görmek , kimi tabirlerde oğlak burcunda doğacak bir erkek çocuğuna delalettir.