Ruya-p

Rüyada posta kutusu görmek

Rüyada posta kutusu görmek , hayırlı gelişmelerin habercisidir.Boş posta kutusu görmek , zahmet çekmeden ulaşılacak bir başarıya , zor bir insanı kolayca ikna etmeye , dolu posta kutusu görmek , çaba sarf ederek ulaşılabilecek başarılara delalettir.

Rüyada posta kutusunun kilitli olduğunu ve açamadığını görmek , kendi sakladığınız bir eşyayı bulamayacağınıza , önemli bir belgeyi kaybedeceğinize delalettir.

Rüyada kırık yada kilidi bozuk posta kutusu görmek , size ait bir başarıyı üstlenecek kişiler olacağına , bu nedenle mütevazi kişiliğinizden vazgeçip , kendi başarılarınızla gurur duymayı ve sevdikleriniz ile paylaşmayı öğrenmeniz gerektiğine delalet eder. 

Rüyada posta kutusunu zorlayarak kırmak , tekmelemek yada fırlatmak , yanlış anlaşılma sonucu bir yakınınızın günahını alacağınıza ve gerçekler ortaya çıktığında pişmanlık duyacağınıza delalet eder.

Rüyada posta kutusunu bir yere astığını , taktığını yada monte ettiğini görmek , hoşlandığınız bir kişinin dikkatini çekmek için farklı aktivitelere katılacağınıza , başka bir kimsenin posta kutusunu monte ettiğini yada astığını görmek , hoşlandığınız kişiye ulaşmak için araya bir yakınınızı koyacağınıza delalettir.