Ruya-p

Rüyada pul görmek

Rüyada pul görmek , uç noktalarda gezmeye , aykırı ve tehlikeli işlerle uğraşmaya , heyecan yaşamaya delalettir.

Rüyada pul görmek , çevrenizde ilgi odağı olacağınıza , giyiminiz ve uğraştığınız işler sayesinde özenilen kişi olacağınıza delalettir.

Rüyada çok büyük pul görmek , tehlikeli ve aykırı işlerden para kazanmaya , hayat arkadaşınız ile bu tarz uğraşların yapıldığı bir yerde tanışacağınıza delalettir.

Rüyada pul almak , gözde olan bir insanın ilgisini kazanacağınıza , meşhur biri ile tanışarak onunla birlikte iş yapacağınıza delalet eder.

Rüyada zarfın üzerinde pul görmek , zarfa pul yapıştırmak , gizli saklı ilerlettiğiniz bir merakınızı , kısa süre içerisinde korkmadan çevrenizdeki kişilerle paylaşacağınıza , zarf dışında bir yere , herhangi bir eşya yada vücut üzerine pul yapıştırmak , pulu yapıştırdığınız şeye sahip olacağınıza delalet eder.

Rüyada pul biriktirmek , pul koleksiyonu görmek , ummadığınız bir yerden gelecek paraya , beklemediğiniz bir insandan gelecek aşk itirafına delalettir.

Rüyada pul yırtmak , pul yakmak , kesmek ve parçalamak , aklınızı başınızdan alacak bir insanla tanışarak , bu insan nedeniyle eşinizle yada sevgilinizle aranızın açılacağına delalet eder.