Ruya-r

Rüyada rüzgar görmek

Rüyada rüzgar görmek karar almaya , irade göstermeye delalettir.

Rüyada rüzgar estiğini görmek , kendiniz ve çevreniz ile ilgili kararlar vereceğinize , bu kararların saygı ile karşılanacağına delalettir.

Rüyada görülen rüzgar hafif şekilde ve hiçbir rahatsızlık yada zarar vermiyor ise , bir konuda sessiz kalacağınıza , sessiz kaldığınız için konunun büyümeden kendiliğinden çözüleceğine delalettir.

Rüyada görülen rüzgar , eşyaları ve çevredeki nesneleri devirip savuruyor ise , yeni katılacağınız bir çevrede hakim durumda olacağınıza ve insanların sizin kararlarınızı takip edeceğine delalettir.

Rüyada hortum şeklinde görülen rüzgar çok iyidir, bu rüyayı gören kişi çalıştığı yerde patron , aile içinde lider , devlet yönetiminde üst düzey bir yönetici olabilir.

ÇRüzgarın denizde estiğini görmek , uzaktan gelecek bir grup insanın , size bir konuda fikir danışacağına , edeceğiniz yardım ile ilmi bir konuda bu insanların önünü açacağınıza delalettir.

Rüyada rüzgarın kendini uçurduğunu görmek , çevrenizde gördüğünüz saygının , başkaları tarafından kıskanıldığına , arkanızdan konuşulduğuna , ancak bu kişilerin tepki ile karşılanıp , büyük bir çoğunluğun sizi koruduğuna delalettir.

Rüyada görülen rüzgarın sesi kulaklarınızda bir uğultu yaratıyor ise bu uğultunun yüksekliği nispetinde sizi seven ve sizin göstereceğiniz yolu takip edebilecek insanlar olduğuna delalettir.