Ruya-s

Rüyada sakız görmek

Rüyada sakız görmek , laf duymaya , laf söylemeye , söze ve dedikoduya delalettir.

Rüyada sakız çiğnemek , katılacağınız bir toplantıda yada tanıdıklarınız ile bir araya geldiğiniz bir ortamda bazı insanlarla alakalı sözler söyleyeceğinize delalettir.

Çiğnediğiniz sakız tatlı ise , insanların size hak vereceğine , sakız acı ise sözlerinize karşı çıkacak ve tadınızı kaçıracak insanlar olacağına , sakız tuzlu ise konuşmalarınızın insanların kafasında şüphe uyandıracağına delalettir.Sakızın tadı şekersiz ise , gireceğiniz ortamda söz hakkı alamayacağınıza delalettir.

Rüyada sakız yutmak , bir insana karşı söylediğiniz bir söz nedeni ile pişmanlık duyup , kalabalık bir topluluk içerisinde kendisinden özür dileyeceğinize delalettir.

Rüyada başka birinin sakız çiğnediğini görmek , işyerinde amirinizle aranızı açmaya çalışan , okulda öğretmenlerin gözünden düşmenizi isteyen bir insan olduğuna işarettir.

Rüyada sakız aldığını görmek , sizinle ilgili dedikodu yapılan bir ortamda , buna müsaade etmeyecek bir insan olacağına ve sizi savunacağına delalettir.

Rüyada sakız attığını görmek , hakkınızda çıkan bir dedikodunun asılsız olduğunu ispat edeceğinize , sakızı çöpe atmak size iftira atan , dedikodunuzu yapan bir kişinin yalanını ortaya koyup , insanlar önünde onu küçük düşüreceğinize delalettir.

Rüyada sakızın ağzınıza ve dişlerinize yapıştığını görmek , defalarca tekrar ettiğiniz bir konu için insanların sizden sıkılabileceğine , bu nedenle bulunduğunuz ortamlarda aşırıya kaçmamanız gerektiğine delalettir.

Rüyada saçınıza sakız yapıştığını görmek , kalabalık bir ortamda yapılan konuşmalarda adınızın çok geçtiği için sizi tanımaya hevesli insanlar olacağına delalettir.

Rüyada vücudunun herhangi bir yerine sakız yapışması , vücudunuzun o bölgesi ile ilgili küçük bir sıkıntıya , kıyafetine sakız yapışması , son zamanlarda giydiğiniz bir kıyafetin çevreniz tarafından beğenildiğine ve dikkat çektiğinize delalettir.

Rüyada sakız ağacı görmek , bir büyüğünüzden , bir amirinizden yada saygı gösterdiğiniz bir kişiden alacağınız nasihate delalet eder.Sakız ağacının büyüklüğü , alacağınız nasihatin öneminin ölçüsüne , yapraklarının ve dallarının çok olması , bu nasihatle birlikte atlatacağınız sıkıntı ve karmaşanın miktarının ölçüsüne delalettir.