Ruya-s

Rüyada saksı görmek

Rüyada saksı görmek , evliliğe , çalışarak edinilecek mala ve paraya işarettir.

Rüyada saksı içerisinde görülen çiçek , evli iseniz eşinizden , bekar iseniz sevgilinizden alacağınız ve sizi mutlu edecek bir hediyeye delalettir.Saksı içerisine çiçek diktiğinizi görmek söyleyeceğiniz bir söz ile bir insanı etkileyerek sizinle birlikte mutlu olmak istemesini sağlayacağınıza delalettir.

Rüyada kırık saksı görmek , eşinizle yada yakın arkadaşınızla yaşadığınız soğukluğun biteceğine , saksı kırmak ise dargın olduğunuz bir arkadaşınızla aranızdaki sorunun , sizin inadınız yüzünden uzadığına ve daha anlayışlı olmanız gerektiğine delalet eder.

Rüyada boş saksı görmek , saksının büyüklüğü ölçüsünce çektiğiniz gönül yarasına ve bir müddet daha bu acıyı çekip , özlemini çektiğiniz kişiye kavuşacağınıza yada onu unutturacak birisi ile karşılaşıp mutlu olacağınıza delalettir.

Rüyada toprakla dolu saksı görmek , yakın çevrenizde gerçekleşecek bir evlilikte , sizin emeğinizin çok olacağına ve bu evlilik için maddi ve manevi destek vereceğinize delalettir.Saksı içerisinde görülen toprak az ise bu evlilikte katkınızın az olacağına ve evlenen arkadaşınızın size darılacağına delalettir.

Rüyada saksı hediye almak maddi getirisi yüksek olacak kısa süreli bir iş ile uğraşacağınıza delalettir.Rüyada saksı satın almak yada birisinden saksı istediğini görmek yapacağınız bir yatırımın getirisini toplamaya başlayacağınıza delalettir.

Rüyada birisine saksı hediye etmek elinize geçen bir fırsatı dostlarınız ile paylaşıp , onların gözünde değerinizin artacağına ve bu fırsatı iki kere kazanca çevireceğinize delalettir.

Rüyasında saksı sattığını gören kişi , eşine dostuna yalan söyleyip onların sırtından para kazanır ancak onların kendisine karşı kaybettiği güveni nedeni ile daha büyük zarara uğrar.

Rüyada görülen toprak saksı , saksının boyutu ölçüsünce edinilecek altın ve paraya delalettir.Tenekeden , plastikten , ahşaptan yada metalden yapılmış saksı görmek , saksıların sağlamlığı nispetince zorlu işlerde çalışıp karşılığını fazlasıyla alacağınıza delalettir.