Ruya-u

Rüyada ustura görmek

Rüyada ustura görmek , temizlik yapmaya , aksaklıkların giderilmesine , borçtan ve yükten kurtulmaya delalettir.

Rüyada ustura ile tıraş olmak , size hiçbir yararı olmadığı gibi , aksine size ayak bağı olan sizin yavaşlatan bir dostunuz ile yolları ayırmaya , ustura ile birini tıraş etmek , bir yakınınızın bir hatasını yüzüne söyleyerek yanlışlarını fark etmesini sağlayacağınıza delalettir.

Rüyada ustura ile cinsel organını tıraş eden kişi zina eder , ustura ile cinsel organını kestiğini görürse zinadan uzak durur.

Rüyada ustura ile tıraş olan birini görmek , size kendini iyi gösterebilmek , sizin dikkatinizi çekmek için emek sarf eden bir kişiye delalettir.

Rüyada ustura aldığını görmek , yaptığınız hesapsız harcamaların farkına vararak , gereksiz gördüğünüz harcamaları kısmaya , ustura sattığınızı yada birine ustura verdiğinizi görmek , kendi başınıza yoluna koyamadığınız bir iş için bir yakınınızdan yardım isteyeceğinize delalettir.

Rüyada birinin ustura sattığını yada size ustura verdiğini görmek , bir yakınınızın bir kişi ile arasını düzeltmek için sizden yardım isteyeceğine delalet eder.

Rüyasında ustura ile bir şeyler kestiğini , doğradığını gören kişi , kimseden yardım istememek için , bir eşyasını değerinden daha düşük bir fiyata elinden çıkarır.

Rüyada ustura ile kendi vücuduna zarar vermek , elini , parmağını kesmek , yada vücudunun herhangi bir yerine ustura ile çizik oluşturduğunu görmek , çok sevdiğiniz bir kişinin kalbini kazanmak için , size zor gelen işlerle uğraşacağınıza , sevmediğiniz bir ortama girmeye yada sevmediğiniz insanlarla birlikte vakit geçireceğinize delalettir.