Ruya-s

Rüyada sekreter görmek

Rüyada sekreter görmek, menfaati korumak için girişilecek ve sonunda galip çıkılacak çıkar çatışmasına yahut meşakkatli bir sürecin sonunda elde edilecek kazançlara delalet eder.

Rüyada görülen sekreter , yakın bir akraba veya tanıdıksa o kişiye olunacak desteğe, yardım etmeye işaret eder. Sekreter görmek kimi tabirlere göre sevinç ve mutluluğa işaret eder.

Rüyada sekreter olduğunu görmek, sıkıntılı ve stresli bir ortamdan psikolojik olarak dirençlenerek çıkmaya, umulduğu gibi gelişen olaylara yahut hayata dair beklentilerin istendiği yönde hareket etmesine delalet eder.

Rüyada sekreter olduğunu ancak tanımadığı bir ortamda çalıştığını görmek ise, hızlı bir çevre değişimine, aynı zamanda ulaşılmak istenen biri olmaya delalettir.

Rüyada genel sekreter görmek ise, hedeflerine ulaşmak,sevinmek ve mutlu bir geleceğe delalettir.

Rüyada sekreterle konuşmak, işin yolunda gitmesine; rüyada sekreterle yemeğe çıkmak ise, birisine alınması gerekli ancak unutulan bir hediyeye delalettir.

Rüyada sekreterle tartışmak, çeşitli sosyal aktivitelerde bulunmaya delalettir.

Rüyada sekreterle öpüşmek , yakınlaşmak yada cinsel ilişkiye girmek , beklediğiniz bir haberi bir kadın vasıtası ile alacağınıza , yüksek bir Mevkiye erişmek için bir kadından yardım göreceğinize delalettir.