Ruya-s

Rüyada şiş görmek

Rüyada şiş görmek anlayışlı bir idareci yada mal sahibi kimse ile , ilim sahibi bir doktor ile  yorumlanır.

Rüyada metalden yapılmış şiş görmek , anlayışlı ve yardımsever bir idareci yada yöneticiye delalettir. Rüyada vücudunuza şiş saplanması , şiş batması  , bir büyüğünüzden , eğitici yada idarecinizden duyacağınız iyi niyetli bir uyarıya delalettir.

Rüyada birisine şiş batırıyorsanız , sizi taklit eden , tutum ve dayranışlarınızı örnek alan br kişiye tatlı sert bir uyarı yapacağınıza delalettir. Şiş batırdığınız kişi sizi gözünde oldukça büyütmüş şeklinde de tabir edilir.

Rüyada şiş ile örgü örmek , plan yapıp işe koyulmaya , hedeflediğiniz noktaya hata yapmadan , kimseden yardım almadan ulaşacağınıza delalettir. 

Rüyada ahşaptan yapılmış şiş görmek , çöpşiş görmek düzenli olarak iyiye giden sağlık ve maddiyat olarak tabir edilir. Plastik şiş görmek , dermansız bir hastalıktan yakınınızı kurtaracak alim bir doktora , çektiğiniz bir sıkıntıyı anında unutturacak genç bir insana delalettir.

Rüyada altın , gümüş yahut benzer değerli maddeler ile yapılmış şiş görmek , kendini unutup sizin derdinize düşecek , sizin için endişe duyacak , sizin adınıza iyi şeyler yapacak bir kimseye delalettir.