Ruya-t

Rüyada tepsi görmek

Rüyada tepsi görmek , yeni tekliflere ve fırsatlara delalettir.

Rüyada görülen tepsinin büyük olması , size sunulacak olan fırsatların yada yakın zamanda elde ettiğiniz bir kazanımın , hayatınızda uzun süreli yer alacağına işarettir.Küçük tepsi gömek kısa vadeli kazanç olarak yorumlanır.

Rüyada tepsi içerisinde görülen yiyecek ve içecekler , karşınıza çıkacak olan fırsatların güzelliğinin göstergesidir.Tatlı ve sevdiğiniz yiyecek ve içecekleri tepsi içerisinde görmek , sizi memnun edecek teklif ve fırsatlarla karşılaşacağınıza delalettir.

Tepsi içerisinde gördüğünüz yiyecek ve içecekler , acı , lezzetsiz yada sevmediğiniz yiyecekler ise ise , tatmin sağlamayacak ancak kazanç sağlayabileceğiniz teklifler alacağınıza delalettir.

Rüyada kristal ve cam tepsi görmek , meşhur olmaya , meşhur biriyle tanışmaya yada meşhur birinden fayda görmeye delalettir.

Rüyada bakır , altın veya farklı metallerden yapılmış tepsi görmek , göz kamaştırıcı başarılar elde etmeye ve bu sayede önünüze açılacak sayısız fırsata delalettir.

Rüyada ahşap tepsi görmek , kendi fırsatlarınızı kendiniz yaratmanız gerektiğine , plastik tepsi görmek sizin için fırsat olabilecek bir kişi yada olayın önemini yeni kavrayacağınıza delalettir.

Rüyada kırık tepsi görmek , size ulaşması gereken bir haberi yada bilgiyi , kıskançlığı nedeni ile sizden saklayan bir dostunuz olduğuna delalettir.

Rüyada tepsi satın alan veyahut herhangi bir kimseden tepsi aldığını gören kişi , tanımadığı bir kişiden değerli bir bilgi öğrenir ve hayatında uygular.

Rüyada birine tepsi verdiğini görmek , tepsiyi para ile veriyor iseniz bir yeteneğinizden para kazanacağınıza , tepsiyi para talep etmeden birine veriyor iseniz , ders yada nasihat verdiğiniz kişinin , sizin sayenizde bu öğrendikleri ile önemli paralar kazanacağına delalettir.