Ruya-d

Rüyada durak görmek

Rüyada durak görmek , borçlanarak harcadığınız , geri ödemek zorunda kalmayacağınız paralara delalettir.

Rüyada durakta beklemek , eviniz için harcayacağınız ve savurganlık yapacağınız paralara işarettir.

Rüyada durakta beklerken otobüs geldiğini görmek , yeni iş kuracağınıza ve bu işten gelecek olan toplu paralara işarettir.

Rüyanızda soğukta durakta beklemek , kuracağınız veya çalıştığınız işten dolayı kaybedeceğiniz paralara , beklentilerinizin altında gerçekleşecek kara işarettir. 

Rüyanızda sıcakta durakta beklemek ,  yapacağınız seyahatte harcayacağınız paralara , farklı yerlerden aynı anda gelecek maddi desteğe delalettir.

Rüyanızda durağın çok kalabalık olduğunu görmek , belirsiz bir yerden gelecek olan toplu bir paraya , insanların kendi rızası ile karşılıksız destek vermesine delalettir.

Rüyada durakta fazla kimsenin olmadığını görmek , borçlarınız olduğuna ve bu borcunuzu ödemekte zorlanacağınıza delalettir.

Rüyada durakta oturduğunuzu görmek borçlarınızı zamanında ve zorlanmadan ödeyeceğinize , derterinizi ve sıkıntılarınızı paylaşacak kişilerle tanışacağınıza , sorumluluklarınızın azalacağına delalettir.

Rüyada durakta ayakta durduğunuzu görmek size borcu olan kişiler olduğuna ve bu kişilerin borcunu zamanında ödemeyeceğine , geciken bir borç nedeni ile hakettiğinizden çok daha fazlasına el koyacağınıza delalet eder.

Rüyada durakta bekleyip taksiye bindiğinizi görmek , sağlığınızla ilgili küçük miktarda para harcayacağınıza , konuştuklarınız ile yaptıklarınızın tutarsız olduğuna delalet eder.

Rüyanızda durağın parçalandığını , söküldüğünü , taşındığını görmek , aileden birisinin size bir miktar para vereceğine fakat bu paranın hemen elinizden çıkacağına yorumlanır.

Rüyada durak yapıldığını görmek , kaçırdığınız bir fırsatın yeniden elinize geçmesine , devlete olan borcunuzun affedilmesine delalettir.