Ruya-d

Rüyada dürbün görmek

Rüyada dürbün görmek , merak duymaya , ilgi göstermeye , bazen de mübalağa etmeye delalettir.

Rüyada görülen dürbün , el becerisi gerektiren bir iş yada bir sanat dalına ilgi duyarak zamanınızın büyük bölümünü bu konuda harcayacağınıza delalettir.

Rüyada elinde dürbün olması , ani ihtiyaçlar için kenarda tuttuğunuz bir parayı çok etkilendiğiniz , heves duyduğunuz bir konuda harcayacağınıza , boynunda dürbün olduğunu görmek günlük işlerinizi unutup kendinizi keyifli bir uğraşa fazlasıyla kaptıracağınıza delalettir.

Rüyada dürbünle bir yerlere bakmak , etrafı izlemek , yabancı bir memlekette yapılan bir iş yada eşyayı bulunduğu yere getirerek para kazanmaya , kimsenin bilgisinin olmadığı bir konuda kendini geliştirip basit bir işten büyük paralar kazanmaya delalettir.

Rüyada dürbünle bakan birilerini görmek , hak etmediği ücreti talep eden bir esnafa , hakkından fazlasına göz diken yaramaz bir insana delalettir.

Rüyada dürbünle izlendiğini görmek , size olduğunuzdan daha fazla kıymet verecek , sizi yüceltecek bir kimseyle tanışıp uzun bir ilişkiye adım atacağınıza delalettir.

Rüyada dürbün satın almak yada birisinden dürbün almak , başkalarının dolduruşuna gelip sevdiğiniz bir kişinin kalbini kıracağınıza , dürbün hediye aldığını görmek , sahtekar bir kimseye kanarak değerinden fazla para vereceğiniz bir eşyaya delalettir.null

Rüyada birisine dürbün vermek yada dürbün satmak , saf bir kimseyi kandırarak kendiniz için çıkar sağlayacağınıza , birisine dürbün hediye etmek , akıllı bir düşmanı güzel sözle kandırmaya yada akıllı geçinen bir kimsenin gözünü boyayarak onu alt edeceğinize delalet eder.

Rüyada dürbünle baktığı halde hiç birşey görmeyen yada bozuk ve puslu bir şekilde bir şeyler gören kişi , yeni edindiği bir eşyadan hevesini çabuk alır yahut bir dostunun tavsiyesi ile satın aldığı bir eşyadan hoşnut olmaz.

Rüyada kırık yada parçalanmış dürbün görmek , oyaladığınız , sürekli geçiştirdiğiniz kişilerin artık size bu fırsatı vermeyeceklerine , hoşunuza gitse de gitmese de artık bir seçim yapmanız gerektiğine delalettir