Ruya-e

Rüyada eldiven görmek

Rüyada eldiven görmek yeniliklere , siyasete girmeye , idareci , yönetici olmaya delalettir.

Rüyada eldiven giydiğini , taktığını görmek ,yeniliklere kısa sürede ayak uyduracağınıza , bir işin başına geçmeye delalettir.

Rüyada eldivenin elinize çok küçük geldiğini görmek , işinizin ve çevrenizin değişeceğine, bu değişikliğin sizin 
için daha hayırlı olacağına yorumlanır.

Rüyada eldivenin elinize çok büyük geldiğini görmek , mevki ve rütbenizde değişiklikler olacağına , saygınlığınızın artacağına , boyunuzu aşan bir işe girişip muvaffak olmaya delalettir.


Rüyada eldivenin kalınlığının çok olduğunu görmek , parasal konuda değişiklikler olacağına, elinize geçen paranın artacağına , başkalarını çalıştırıp kolaylıkla kazanç sağlamaya işarettir.

Rüyada eldiveni çıkardığınızı görmek ,yaşadığınız bir  problemde alttan alan taraf olmanız gerektiğine , sertlikle halledemediğiniz bir konuyu tatlı dille kolayca çözeceğinize delalettir.

Rüyada eldiven hediye ettiğinizi görmek , ertelediğiniz bir problemin kendiliğinden ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada eldiven hediye aldığınızı görmek, bir arkadaşınızın sıkıntısında ona destek olacağınıza , çözümüne yardım ettiğiniz bir konuda iş teklifi alacağınıza delalettir.

Rüyada eldivenin kalınlığının ince olduğunu görmek fiziğinizle alakalı bir değişiklik yaşayacağınıza ve daha iyi görüneceğinize delalet eder.

Rüyada bir başkasının eldivenini taktığınızı görmek , aileye yeni bir ferdin katılacağına , siyasetle ilgilenmeye , insanları yönlendirmeye delalettir.

Rüyada birinin sizin eldiveninizi taktığını görmek , çıktığınız yolda peşinizden gelecek vefalı insanların çokluğuna delalet eder.

Rüyada erkeğin kadın eldiveni takması yahut kadının erkek eldiveni takması , fikirlerinizin değişeceğine ve bu fikir değişikliklerinin ailenizin geliri ile alakalı olduğuna delalet eder.

Rüyada eldiven örmek , zor zamanlar için yaptığınız hazırlıkların işe yarayacağına , büyüklerinizin aldığı tedbirler sayesinde zor zamanları atlatacağınıza , size güvenen insanları yanlız bırakmayacağınıza , bir topluluğa önderlik edeceğinize delalettir.

Rüyada eldiven ören birisini görmek , övgü dolu sözler işitmeye , siyasete ve idareye katılmak için cesaretlendirileceğinize delalettir.

Rüyada çocuk eldiveni görmek , hayatınızda yeni arkadaşlıkların olacağına , bu arkadaşlıklarınıza dikkat etmeniz gerektiğine
delalet eder.

Rüyada tek elinizde eldiven olduğunu görmek , arkadaşlarınızın bazıları ile aranıza mesafe koyacağınıza , uzaktan idare ettiğiniz bir konuda kısa süre içerisinde ön plana çıkacağınıza işarettir.