Ruya-e

Rüyada erik görmek

Rüyada erik görmek taşınmaya veya iş değiştirmeye yorumlanır.


Rüyada erik yemek , ev yada arazi alacağınıza delalettir.


Rüyada eriği tuzla yediğini görmek , yeni ev almanızla ilgili parasal konuda rahat olacağınıza işarettir.


Rüyada erik yıkadığını görmek , istemediğiniz bir yere taşınacağınıza , hoşlanmadığınız bir insanla komşu olmaya yorumlanır.

Rüyanızda erik dağıtmak , taşındığınız , yeni edindiğiniz mülkün bulunduğu yerdeki kişilerle , komşularla iyi anlaşacağınıza delalettir.


Rüyada eriğin çekirdeklerini çıkarmak ,  tam istediğiniz bir eve taşınacağınıza ve o evi istediğiniz gibi düzenleyeceğinize , hayallerinize kısa süre içerisinde kavuşmaya delalettir.


Rüyada erik taşıdığını görmek , yeni bir iş kuracağınıza , iki işi aynı anda idare etmeye yorumlanır.

Rüyada çuval çuval erik görmek , kendinize ait yahut bir yakınınıza kalan çok sayıda mülkün idaresini elinize alacağınıza , torba içerisinde görülen erik , elde ettiğiniz çıkarları , uzun süre koruyacağınıza delalettir.


Rüyada erik ile pasta yaptığını görmek , iş ile ilgili sorunlar yaşayıp başka mesleklerle ilgileneceğinize , çevrenizdekilerle tatmin olmayarak farklı insanlara yöneleceğinize delalettir.


Rüyanızda erik ağacı görmek , toplu paraya delalettir.null

Rüyada ağaçtan erik kopardığınızı görmek , iş yoğunluğundan dolayı bazı kişilere zaman ayıramayacağınıza ,  bu nedenle dargınlıkların olacağına işarettir.


Rüyada erik satmak , haksız yere suçlanmaya , özür dilediği halde eski bir dostunuzu affetmeyeceğinize delalettir. Erik satın almak , haksızlık yaptığınıza , adaletli davranmadığınıza delalettir. 


Rüyada eriği ham yediğini görmek , başarısız olduğunuz bir işte şansınızın yardımı ile yükseliş göstereceğinize delalettir.