Ruya-e

Rüyada ev görmek

Rüyada ev görmek ticarete , kazanca , mal sahibi olmaya delalettir.


Rüyada ev almak , rüyasında gördüğü evin benzerini almaya delalettir , evin odaları ne kadar geniş ve ferah ise evin ödemesinin o kadar rahat yapılacağı şeklinde yorumlanır.


Rüyasında ev taşımak , çalıştığı yada uğraştığı işi değiştirip farklı bir iş yapmaya , eğitimini başka bir dalda sürdürmeye delalettir.


Rüyasında ev temizlemek ise , yaptığı iş ile ilgili düzenlemeler yapıp kazancını arttırmaya , çalışmıyor ise masraflarını azaltmaya işarettir.


Rüyasında ev boyamak , ev boyandığını görmek geçmişten gelen bir borcunu rahatça ödeyip para biriktirmeye başlanacağına delalettir.

Evi su basması , evden su çıkması şeklinde görülen rüyalar , çalışmadan konulacak servete , mirasa yada ikramiyeye delalettir.


Rüyasında evi terk etmek sıkıntılarından kurtulmaya , evini üzgün terkediyor ise bir miktar harcama yapacağına , mutlu terkettiğini görüyor ise kişinin masraf yapmadan bir sorununu çözeceğine delalettir.

Başka birisini evi terk ederken görmek o kişi ile yapılacak ortak iş olarak tabir edilir.


Rüyasında evi inşaat halinde görmek , evde inşaat olduğunu görmek yeni bir başlangıç yapıp , geçmişindeki sorunlu insanlardan kurtulmaya delalettir.


Rüyada ev toparlamak , sonu olmayan , boş yere yapılan uğraşlara ve zamanını boşa harcamaya delalettir.


Evde mezar görmek ise kısmettir , kendisi yada tanıdık birisine ait mezar görmek bir yakınından gelecek olan paraya , tanımadığı bir kişinin mezarını görmek ise alın teri ile kazanılacak paraya delalettir.Evde mezarı görülen kişi gerçek hayatta ölü ise sizden dua beklediğine , gerçek hayatta sağ olan birisinin mezarını görmek ise o kişinin sizden beklentileri olduğuna delalettir.


Evde görülen böcekler, küçük küçük biriktirilen paraya delalettir.Oradan oraya kaçışan , yada evi doldurmuş şekilde görülen böcekler biriktirdiğiniz paraların yüksek miktarlara ulaşacağına delalettirnull

Evde görülen hayvanlar ise ne cins olursa olsun , içerideki düşmana delalettir , hayvanın saldırganlığı ve büyüklüğü ölçüsünce düşmanın zarar vermede başarılı olacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada evden kaçmak , yada birisinin evden kaçtığını görmek , ortaklık kurularak girişilecek ticari bir girişime işarettir.


Rüyada evden kovulmak yada atılmak muhit değiştirmeye , birisini evden kovmak yada atmak ise eski çevre ve dostlarına geri dönmeye delalettir.


Rüyasında evine zorla girildiğini gören kişi , bir dostu için yanıldığını anlar ve onunla arasındaki sorunları kolayca halleder.