Ruya-i

Rüyada işkembe görmek

Rüyada işkembe görmek, pişmanlık duymadan yaşamakla, aklına geleni uygulamakla, sonunu bilmeden çıkılan yolla yahut özgür ruhlu olmaya delalet eder.

Rüyada pişmiş işkembe görmek, memnuniyet sağlamak ve kar elde etmek amacıyla başkasına yapılan masraflara, harcanan zamana, emek harcayarak konumunu güçlendirmeye çalışmakla delalettir.

Rüyada işkembe çorbası görmek, makam ve memuriyetin yükselmesi, bulunduğu kademenin ilerlemesi ya da kişiye duyulan sevgi ifadesinin artmasıyla, daha çok saygı duyulmakla delalettir.

Rüyada işkembe çorbası pişirmek ya da işkembe çorbası yapmak, geleceğe yönelik birikim yapmakla, yatırım işlerine yönelmekle delalet eder.

Rüyada işkembe çorbası içmek, çalışmanın semerelerini görmekle, getirilerin hesabını tutmakla, elin bolluğuna delalettir.

Rüyada işkembe temizlemek ya da işkembe yıkamak,haksızlığa uğramakla ancak gerçekle yüzleşildiğinde hakkın iadesiyle, kaybolan bir malın gerçek sahibine dönmesiyle delalet eder.

Rüyada temizlenmiş işkembe görmek, rutinden ve ezberden vazgeçmekle, değişik işlere yönelmekle yahut karakteriyle bağdaşmayan şeyler yapmakla delalettir.

Rüyada işkembe pisliği görmek, özlem duyulan aile bireylerine ve hasret çekmeye delalet eder.

Rüyada işkembe almak, başına buyruk evlada, onu merak etmeye, aklın dışarıda kalmasına delalet eder.null

Rüyada işkembe satmak, girilecek kooperatif ya da ortaklıkla ev sahibi olmak amacıyla atılmış adıma delalet eder.

Rüyada işkembe salonu görmek, sosyal aktiviteye katılmakla, sanat veya spor etkinliğine davet edilmekle delalet eder.

Rüyada işkembe dolması yemek, heyecanla beklenen günün gelmesine, geri sayımın son bulmasına yahut amaçlanmış şeylere kavuşmakla delalettir.

Rüyada işkembe doldurmak, talih oyunlarına yönelmekle ve çareyi şansa bağlamakla delalettir.